dilluns, 5 d’octubre del 2015

ELS ALUMNES DE PRIMER COMENCEN EL CURS 2015-2016

Benvingudes totes les famílies dels alumnes de 1r! 

Aquest bloc ens servirà per anar-vos informant de les coses més importants que treballen els vostres fills i filles. Intentarem anar-lo actualitzant i així us mantindrem millor informats.

Aquest inici de curs estem insistint en lecto-escriptura i matemàtiques. Llegim molt, sobretot fitxes de lectura, enunciats dels llibres de text, poemes, dites, contes...Millorem el nostre traç en lletra lligada (hem insistit en el traç de la p, m, i ara començarem la lletra l). Pel que fa a matemàtiques, hem realitzat el Tema 0, que era un petit repàs de P5 i ara estem fent el Tema 1 que treballa els nombres fins el 9.

A més a més, els nens i nenes fan Educació Física, Piscina, Anglès, Música, Educació en Valors o Religió (la religió la començaran aviat els qui l'han solicitada). Us recordem que teniu l'horari al principi de l'agenda i que cal mirar l'agenda cada día. Si la mestra us ha escrit una nota, heu de signar a sota i així sabrem que l'heu llegida. Totes les anotacions han de tenir data.

Com ja sabeu, cada divendres els alumnes s'emporten la carpeta vermella gran amb els deures i l'han de retornar a classe dilluns.

Qui vulgui, a la dreta d'aquest bloc trobarà enllaços a activitats  que podeu fer amb els vostres fills i filles amb l'ordinador a casa.

Moltes gràcies a totes i a tots!

Les mestres de Primer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada